Nyílászáró beépítés Gyöngyös, és vonzáskörzetében
Nyílászáró Gyöngyös. Műanyag ablakok bukó nyíló kivitelben
Belépés

Nyílászáró beépítés Gyöngyös, és vonzáskörzetében

Köszönöm, hogy megtisztelt azzal, hogy „ide kattintott”! 

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam Önnek az én kis vállalkozásomat. A Ludányi és Társai Üvegcentrum Kft. egy családi vállalkozás Gyöngyösön, melynek gyökerei egészen 1974 - re vezethetők vissza. A vállalkozásomat másodállásban kezdtem meg, mint üvegező kisiparos egy kis műhelynek kialakított helységben a családi házunk udvarán.

Az évek során ismeretségekre szert téve a vállalkozást egyre jobban kibővítettem, és 1983 - tól főállában folytattam tovább az üvegező tevékenységet. A tevékenységgel járó munka gyarapodása, dolgozói létszámnövekedést, egyre nagyobb gépesítést, majd nagyobb műhelyt, telephelyet igényelt. Ennek szükségessége vonta maga után, hogy a kis lakófalunkból beköltöztünk Gyöngyösre. Ma már összesen 7 embert foglalkoztatok. 

Egy 500 m2 alapterületű műhelyben foglalkozunk két szakterülettel:

  • üveges vállalkozás tevékenység folytatása
  • valamint műanyag és fa nyílászárók forgalmazása

Ha bármilyen kérdése felmerülne, szívesen állunk rendelkezésére!

Üdvözlettel: Ludányi Tibor 

Az első években folyamatos és lendületes forgalomnövekedés jellemezte vállalkozásunkat, így a cég alapítása óta folyamatosan bővült, referencia listánk alapján jelentős megbízásoknak tett eleget, sikeresen.
Mivel a cégünk székhelye és telephelye Petőfibányán található, először Hatvan–Gyöngyös környékén voltak kivitelezési munkáink, később ezt kiterjedt egész Heves-Nógrád- Pest megyére. A megnövekedett vásárlói kör kiszolgálására, Gyöngyös belvárosában 2007-ben nyitottunk AblakStúdió néven bemutatótermet. Majd 2015-ben Hatvanban is nyitottunk Dzse-Pa Kft néven bemutatótermet, mint Hevestherm Kft. által gyártott műanyag nyílászárók, kizárólagos területi viszonteladói  értékesítői.
2004-től tevékenységünket kiszélesítettük, termékpalettánkat fa homlokzati nyílászárókkal, Porta-Doors beltéri ajtókkal, Velux, Fakro tetőtéri ablakokkal, Kling szekcionált garázskapukkal bővítettük.
 
Megrendeléseink széles skálán mozognak, hiszen az 1 db-os megrendeléstől a több milliós munkákig terjednek. Megrendelőink egy része magánszemély (új épületek nyílászárói, régi épületek ablakcseréi). A megrendelések másik része a projekt kategóriába tartozik (kisebb-nagyobb társasházak, csarnokok, üzemi épületek, irodaházak, oktatási-nevelési intézmények, egyéb középületek), ahol közvetlenül vagy alvállalkozóként vagyunk jelen.
 
Mivel a nyílászárók elválaszthatatlan része az árnyékolástechnika, a megnövekedett forgalmunk kiszolgálására 2007-ben alapítottuk meg saját árnyékolástechnika cégünket.  Perfekt Rollo Kft néven kezdtük meg gyártói tevékenységünket, amely magába foglalja a redőny és szúnyogháló rendszerek teljes palettáját. Ezek mellett reluxa, napellenző és szalagfüggöny forgalmazását is vállaljuk.
 
2016-tól ez a cégünk pedig Rollo Projekt Kft néven folytatta működését.
A lakossági komplett kivitelezés és a viszonteladói kiszolgálás mellett, projekt munkákat is nagy számban elnyertünk.
 
A FENSTHERM Kft. lakópark építési és panel felújítási munkáinak kizárólagos árnyékolástechnikai beszállítói és kivitelezői vagyunk évek óta, Budapesten és vidéken egyaránt. Különböző panel felújítási projektekhez a termékeinket a Panel Siker Kft ajánlásával kiviteleztük az ügyfeleink megelégedésére.
Ars poétikánk változatlan: munkáinkat mindig az igényesség, precizitás, a gyorsaság és megbízhatóság jellemezte, igyekszünk vevőink igényeit teljes körűen kiszolgálni. Az általunk kivitelezett munkák kiváló minősége, a cég megbízhatósága folyamatosan öregbíti hírnevünket. Hisszük, hogy a jól végzett munka meghozza gyümölcsét.
 
Ha felkeltettük az érdeklődésüket, az elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérésüket, jelentkezésüket, hogy Önöket is a megelégedett ügyfeleink között köszönthessük.
 

Olvass tovább

 

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 60x40

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 60x60

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 90x120

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 90x60

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 120x60

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 150x90

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 120x120

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 150x150

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 150x330

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 150X210

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 120 x 150

Bukó-nyíló műanyag ablak Marshall 6 légkamrás 160 x 130

Beltéri ajtó olasz - Fashion

Összes termék